Услуги

Услугите които предлагаме

Тук можете да откриете някой полезни съвете за строителството от истински професионалисти. Прочетете за най-добрите практики в строителството.Усигорете уют и спокойствие на Вас и вашето семейство.Демонтиране стари врати

Предлагама на своите клиенти демонтаж на стари врати също така и монтаж на нови врати.

Подготовка на помещенията

Важна задача от ремонта на един апартамент е подготовката на помещенията. Πpoцeca нaй-чecтo зaпoчвa c ĸoнcyлтaция и oглeд нa пoмeщeниeтo, ĸoeтo жeлaeтe дa бъдe peмoнтиpaнo. Подготовката включва (махане на стари тапети, мазилки, фаянсови и теракотни покрития)

Къртене и извозване

Предлагаме на своите клиенти къртене на плочки, фаянс,мазилки и др. както така и извозване на отпадъците.

Изправяне на стени и подове

Най-често стените в по-старите жилища са доста криви и с отклонение от няколко сантиметра при пода и тавана.

ВиК инсталации

Водопроводната и канализационната инсталации (ВиК) за една сграда средно съставляват по-малко от 8% от стойността на сградата (без санитарното оборудване – смесители, вани, мивки, които могат и да са луксозни), но от дълготрайното и безаварийното им функциониране силно зависи комфортът на обитаване.

Ел инсталации

Предлагаме изграждане на цялостната ел. инсталация на вашият дом.

Шпакловки

Шпакловката е последното финишно покритие преди боядисване. Тя има за цел да изправи и най-малките кривини по стените. Дебелината на шпакловката не бива да надвишава 10мм

Гипсокартон

Гипсокартонът е един от материалите, които направиха революция в съвременното строителство. Гипсокартон приспада към графата “сухо строителство” поради лиспата на мокри процеси по време на използването му и ниската цена.

Фаянс и теракот

Цената за лепене на плочки може да бъде повлияна и от вашите предпочитания за нареждане.Cтандартното редене излиза най-евтино;

Боядисване

Основен ремонт или просто козметично освежаване на стените у дома – боядисването си има своите тънкости, които е добре да знаем преди да започнем с мазането. Оцветяването на интериора може да е много по-удовлетворяващо занимание, ако сме подготвени с някои основни познания и дори дребни трикове, познати само на специалистите.

Поставяне на ламинат

Предлагаме подготовка на основата за монтаж на ламиниран паркет. Също така и монтирането на ламината.

Вътрешна топлоизолация

Освен осигуряването на изискваната бариера за топлината, при избора на материал се взема предвид и действието като акустична защита (междуетажни плочи, преградни стени).

Изпълнение на специални желания

Свържете се с нас и можем да обсъдим и изпълним всяко ваше желание.

Мазилки

Ако искате и вашият дом, хотел, спа център, бар, клуб или офис да придобие уникално усещане с професионално изработени декоративни покрития за стени на изгодни цени, обадете ни се още днес!

Зидария

идария с тухли и газобетон за Вашия дом, офис или магазин на най-добри цени. Зидане на преградни стени в помещения.

Отопление и Климатизация

Да сме полезни за нашите клиенти като им предоставим уникално и индивидуално решение за вътрешен топлинен комфорт. Същността на работата ни е да постигнем резултат, който е измерим и допринасящ за максимален комфорт в сградата/жилището и най-ниски енергийни разходи.