Полезна информация

Полезно

Тук можете да откриете някой полезни съвете за строителството от истински професионалисти. Прочетете за най-добрите практики в строителството.Усигорете уют и спокойствие на Вас и вашето семейство.Видове плочки

ГРАНИТОГРЕС: Съчетава в състава си глина и шперплат. Преминава високотермична обработка, благодарение на която е много по-устойчив на студ и влага. Не абсорбира вода и се отличава със здравина и издръжливост.

Полезни съвети за боядисване

Основен ремонт или просто козметично освежаване на стените у дома – боядисването си има своите тънкости, които е добре да знаем преди да започнем с мазането. Оцветяването на интериора може да е много по-удовлетворяващо занимание, ако сме подготвени с някои основни познания и дори дребни трикове, познати само на специалистите (а в числото на специалистите можем да прибавим и препатилите от собствен опит).

Редене на ламинат

- Ламиниран паркет може да се реди върху всякакви твърди повърхности - циментова замазка, теракот, дюшеме или паркет, а също така и върху стар балатум или мокет, важното е подът да е равен.